Åbenlyst

LIBLE ApS er et dansk firma baseret i Randers, der udlejer ladebokse til både elbiler og hybridelbiler. Det er abonnementbaseret, og du har mulighed for at få el-refusion. LIBLE tilbyder konkurrencedygtige priser.

Lej en LIBLE ladeboks fra Easee enkelt og let

Når du opretter et abonnement, foregår det yderst nemt og enkelt – sådan som det bør være uden en masse tvivlsspørgsmål og forvirring. Det foregår i tre meget lette trin:

1

Opret et abonnement via LIBLE. Du bestemmer selv, om du ønsker inkludere installationen ved din bestilling, eller om du selv sørger for at få egen elektriker til at stå for installationen.

2

Gør brug af din nye ladeboks ved at oplade din elbil. Vær opmærksom på, at din el-installation afgør ladehastigheden. Du kan få op opladning op til 22 kW.

3

Du betaler for dit strømforbrug for opladningen af din elbil til din udbyder/leverandør af el, helt som du plejer. LIBLE sørger for at tilbagebetale el-afgiften af dit forbrug direkte til din konto. Du skal ikke gøre noget som helst aktivt for det.

Det bliver altså ikke lettere end dette. Hvis du ikke er sikker på, hvordan du selv arrangerer at få en elektriker til at installere ladeboksen, så er det en god ide at huske også at lægge installation af LIBLE ladeboks i kurven ved bestilling på deres side.

Fordele ved at vælge en ladeboks hos LIBLE

LIBLE tilbyder muligheden for at fjerne din nuværende ladeboks, hvis du har fået sat en op fra en anden leverandør, og nu ønsker at skifte til LIBLE. Dette er en smart service, så du ikke selv behøver at arrangere nedtagning.

En klar fordel er naturligvis også, at du har mulighed for at få el-refusion. Husk dog at vær opmærksom på diverse forbehold og regler på området, der kan gøre, at du ikke kan få el-refusion. Det kan du læse meget mere om i vores guide lige her.

En LIBLE Easee ladeboks er fremtidssikret med opladning op til 22 kW. Flere andre udbydere af ladebokse tilbyder ladebokse, der højst kan oplade op til 11 kW.

Du får desuden livtidsgaranti på selve lejeboksen, du lejer, i hele perioden, til den dag du måtte opsige dit abonnement.

Køb smart og praktisk tilbehør til din ladeboks

Hos LIBLE har du desuden mulighed for at købe tilbehør til din elbil og/eller ladeboks. Du kan købe tilbehør som:

Udgivet Maj – 2022

Få gode råd og tips om opladning af elbil

GUIDES

Kom verden med opladning af elbil nærmere. Bliv inspireret og læs vores mange guides om alt indenfor opladning af elbiler