Homecharge

Få en komplet og sikker ladeløsning fra Homecharge. Se og sammenlign deres priser her.

Find ladebokse der opfylder dit behov

Ladeboks / Home Charge

HomeCharge er en 100% danskejet virksomhed, der tilbyder deres ladeboks til private, virksomheder og boligforeninger. Med deres alt-i-én løsning, har de designet en pakke, der giver tryghed og sikkerhed og indeholder alt det, der skal til for at få opladning i hjemmet. Det hele til en skarp pris.

 

Hos HomeCharge skal det være let at forstå, at have ladeboks til elbil, derfor indeholder deres alt-i-én løsning også alt. Lige fra din egen ladeboks du køber og ejer 100% selv til opsætning og standard installation, som er nok for de fleste. Ønsker du el-refusion er abonnementet du tegner for at få el-refusion fleksibelt – uden høje gebyrer og bindinger.

 

HomeCharge er både distributør og forhandler af ladeboksen Easee, der kommer fra det Norske firma af samme navn. Easee-ladeboksen er den mest miljørigtige ladeboks på markedet krydret med en masse spændende muligheder. Med en løsning fra HomeCharge sikrer du dig derfor ikke blot en lækker og stabil ladeboks, men også en grøn ladeboks, hvor der ved fremstilligen af ladeboksen er tænkt grønt. Ved opsætning og installation og service har Homecharge samarbejde med Dansk Kabel TV A/S om at levere dette.

 Udgivet Maj – 2022

Få gode råd og tips om opladning af elbil

GUIDES

Kom verden med opladning af elbil nærmere. Bliv inspireret og læs vores mange guides om alt indenfor opladning af elbiler