Bugsering af elbil

Bestil en ladeløsning fra Norlys og få samtidig bugseringsservice til din elbil.

Hvad gør du hvis din bil løber tør for strøm ?

Med en ladeløsning fra Norlys er du ikke kun sikret grøn strøm til din elbil, men også bugsering i form af vejhjælp hvis du løber tør for strøm.

Aftalen for bugsering af elbil gælder i Danmark og er en del af din ladeaftale når du får en ladeløsning hos Norlys. Aftalen udføres gennem Topdanmark, uden ekstra omkostninger for dig. Det eneste det kræver er, at du opretter en ladeløsning hos Norlys, så har du bugseringsservicen med i din løsning og kan, hvis du skulle være uheldig få din elbil bugseret til en af de nærmeste Norlys ladestandere, hvis du pludselig skulle løbe tør for strøm.  

Har du ikke elbil, men en plug-in hybridbil gælder aftalen også, her kan du vælge at få leveret brændstof ud til dig i stedet, så du hurtigt kan komme videre. I begge situationer omfatter din bugserinsservice fra Norlys også persontransport, så du og dine medpassagerer kan komme med til samme ladefacilitet som bilen. 

Så nemt er det at bestille en ladeboks hos Norlys

Bestilling

Du bestiller din ladeboks hos Norlys

Kontakt

Installatøren fra Norlys kontakter dig

Levering

Din ladeboks bliver leveret til dig med posten

Installation

Installatøren ankommer og installere din ladeboks

Klar

Du er nu klar til at køre grønt med din nye ladeboks

Se alle dine muligheder her

Ladeboks fra Norlys

sort Norlys-ladeboks-2

18,60 cm. bred

1 of 4

32,80 cm. høj

2 of 4

Medfølgende 6 meter ladekabel

3 of 4

16,10 cm. dyb

4 of 4

Hvis du er interesseret i en ladeboks fra Norlys så se med her og gå på opdagelse…

Ved at bevæge din mussemakør henover ovenstående punkter, vil du få vist specifikationerne på ladeboksen. Faktisk er det en af de mindste ladebokse du får, som er på markedet når du vælger en ladeløsning fra Norlys.

Dens størrelse gør det nemt at placere den, der hvor det ønskes sammen med det medfølgende type 2 ladekabel på 6 meter. Alt materiale er i bedste kvalitet og er godt forberedet på det danske vejr. Både ladeboks og ladekabel, kan klare lidt af hver uden problemer, med temperaturer fraa -25 til 45 gradder.  

Vil du vide mere om Norlys ?

Læs mere, om hvem Norlys er og sammenlign deres priser