OK ladestander

Få en OK ladestander og få den perfekte ladeboks. Du får samtidig adgang til alle OK ladestandere.

Find ladebokse der opfylder dit behov

OK ladestander - En fleksibel og god ladeløsning

Når de fleste hører navnet OK, forbinder de muligvis dette med en kæde af tankstationer. OK er et energiselskab, der ejes af både forhandlere og kunderne selv. Hovedkontoret ligger i Aarhus, og der findes over 600 tankstationer fordelt over hele landet. Et af de nyere tiltag er, at OK tilbyder deres eget bud på løsninger til ejere af elbiler i form af Ok ladestandere, som privat ladeboks, hvis du har mulighed for egen ladeboks og ladestandere på deres tankstationer. 

Få ladepakke og ladestander fra ok og få egen ladeboks hjemme.

Når du vælger en OK ladepakke / ladeløsning til din elbil, får du en komplet løsning helt uden besvær. Når du har bestilt en løsning, er du godt og sikkert kørende med din elbil.

Den komplette løsning består af, at du får oprettet et abonnement, og hvis uanset om du vælger at købe eller leje en OK ladeboks, får du sat den op på din adresse. Den samlet løsning består af:

Hvis du aktuelt har en ladeboks fra en anden leverandør, er dette heller ikke noget problem. Hvis du vælger at skifte til OK, tilbyder de at fjerne din eksisterende ladeboks uden beregning. Det skal du altså ikke selv tænke på.

Fordele ved at vælge OK ladestandere

Du får flere fordele, når du vælger OK som din energileverandør til opladning af din elbil. Som allerede nævnt får du en komplet løsning til en god pris. Du skal altså ikke tænke på tilkøb, ekstra pakker, tilbehør eller andet ud over den angivne pakkepris.

Løsningen fra OK er fleksibel, så den kan anvendes, uanset om du har en elbil eller en plug in-hybrid bil. Det betyder altså også, at hvis du starter med en plug in-hybrid og senere skifter til en elbil, kan du beholde den samme ladeløsning.

OK står for alt vedrørende dit abonnement og ladeboks, og de kommer derfor også ud og sætter den op for dig. Du får desuden support døgnet rundt, hvis du skulle have spørgsmål, eller hvis der opstår problemer.

Hvis du er medlem af COOP, kan du få 250 kr. i bonus, når du vælger ladepakke og ladestandere fra OK. Desuden får du også refusion af din elafgift, så der er altså penge at spare.

Mulighed for både at leje og eje en ladeboks

Du bestemmer helt selv, om du ønsker at leje eller eje en ladeboks fra OK. Hvis du vælger at leje en ladeboks, kan du få en ladeboks til en oprettelsespris på blot 2.995 kr. med en leje og serviceaftale på 199 kr. om måneden.

 

Hvis du vælger at købe din egen ladeboks, koster oprettelsesprisen 9.995 kr., og her koster serviceafaftalen blot 79 kr. om måneden. Priserne kan godt være ændret. Se nyeste pris for Ok ladestander øverst på siden her.

Lad op på farten med OK ladestandere

Med de mange tankstationer OK har, spredt over hele landet, finder du også ladestandere ved alle disse når du er på farten. Du behøver derfor ikke at være bekymret for, om du løber tør for strøm. Du anvender blot din ladebrik, og så har du adgang til opladning.

For opladning ved en normallader på 11 kW koster det 2,50 kr./kWh. Du kan være heldig at oplade gratis i testperioder på både hurtigladere og lynladere.

Udgivet Maj – 2022

Få gode råd og tips om opladning af elbil

GUIDES

Kom verden med opladning af elbil nærmere. Bliv inspireret og læs vores mange guides om alt indenfor opladning af elbiler