Zapp Mobility

Se og sammenlign pris på ladebokse fra Zapp her. Hos Zapp Mobility finder du også ladekabler og andet tilbehør.

Find ladebokse der opfylder dit behov

Få en Zapp Mobility ladeboks

Zapp Mobility er et laderstanderfirma, der har specialiseret sig i ladestandere til elbiler til både privat, det offentlige og virksomheder. Zapp tilbyder en række forskellige ladebokse fra flere forskellige firmaer. Det foregår ved, at du vælger- og køber en ladeboks gennem Zapp, hvorefter du betaler Zapp for en ladeabonnementløsning. Her får du adgang til Monta-appen, som har flere smarte funktioner, vi dækker herunder.

Vælg mellem forskellige ladebokse

Det kan være svært at finde ud af, hvilken ladeboks du skal vælge, når du har fået en elbil. Der er mange derude, men Zapp har gjort beslutningen lettere. De har udvalgt en række europæiske producenter af ladebokse, ud over dem selv, som lever op til kun de bedste kvalitetsstandarder.

 

Du kan vælge en ladeboks fra følgende mærker:

Hos Zapp kan du også købe forskelligt tilbehør, så du kan samle alt det nødvendige udstyr, så du er godt kørende på strøm. Det er muligt at tilkøbe:

Tilbehøret er ikke nødvendigt for at komme igang, men det kan udvide dine muligheder og kompatibiliteten, hvilket kan gøre din elbil-laderejse langt lettere og sjovere.

Tjen penge med den tilknyttede Monta app

Appen Monta er et praktisk stykke værktøj, der åbner op for endnu flere muligheder helt uden at det koster dig ekstra. Det er en app, der fungerer med de fleste ladestandermærker. Herunder kan du læse om tre af de smarteste funktioner:

Du kan oplade på den smarte måde ved hjælp af Smart Charging. Dette betyder, at du kan indstille din ønsker om opladning i appen, hvorefter opladningen foregår helt automatisk. Det kan være, at du udelukkende ønsker at oplade, når det er billigt. Det kan også være, at du ønsker at oplade, når det er allermest energivenligt. Begge disse, og flere andre, er det muligt at indstille efter, og så kan du ellers slippe alle bekymringer.

Det er muligt at tjene penge på din ladeboks. Ja, du læste helt rigtigt. Ved hjælp af Monta har du mulighed for at udleje din ladeboks til andre. Du kan offentlige den for andre i appen samt sætte en pris for opladningen. På denne måde har andre mulighed for at finde dig på et kort via appen og anvende din ladeboks, hvis de har behov for det.

Alt omkring betaling af regninger, el-refusion og andet økonomisk kan ligeledes foregå helt automatisk via Monta app. Du behøver altså ikke manuelt at betale regningerne til Zapp – dette foregår helt automatisk.

Udgivet Maj – 2022

Få gode råd og tips om opladning af elbil

GUIDES

Kom verden med opladning af elbil nærmere. Bliv inspireret og læs vores mange guides om alt indenfor opladning af elbiler