Proshop ladebokse

Køb din ladeboks online nemt og sikkert hos Proshop. Hos Proshop finder du et større udvalg af ladebokse.

Find ladebokse der opfylder dit behov

Ladeboks fra Proshop

Proshop ejer ingen ladestationer, men til gengæld har de en webshop med et af Danmarks største sortimenter af elektronik. Det gælder blandt andet ladebokse, ladekabler og ladetilbehør til elbiler.

 

Hvis du ikke ønsker at være bundet af et abonnement eller bare gerne selv vil installere din ladestander, så er Proshop det oplagte sted at købe. De har et bredt udvalg af ladebokse med forskellig opladningskraft; 3,7 kW, 7,4 kW, 11 kW og 22 kW.

 

I øjeblikket fører de primært mærkerne Charge Amps, Webasto og evconnect, men der er ingen tvivl om, at der vil komme flere med tiden.

Hvilke ladebokse kan jeg købe hos Proshop?

Antallet af elbiler og plug-in hybrider er endnu så begrænset i Danmark, at selv en stor webshop som Proshop endnu har til gode at fylde lagrene med forskellige ladeprodukter. Men der er nu alligevel på den gode side af 20 forskellige elbil ladere til salg på Proshop.

 

Du kan eksempelvis købe en Webasto ladeboks med en opladningskraft på enten 11 kW eller 22 kW. Dertil kan du også købe Webasto ladekabler og ladestandere, der kan bære din ladeboks.

 

Har du brug for mindre opladningskraft, eller vil du have et andet mærke en Webasto, så kan du også købe produkter fra Charge Amps. De tilbyder ladebokse med opladningskraft på 3,7 kW, 7,4 KW og 11 kW. Dertil sælger de ladekabler, og du kan også købe ladepakker, hvor du får alt du behøver på én gang.

 

Endelig er der evconnect, der ikke sælger ladebokse, men tilgengæld sælger et bredt udvalg af ladekabler på helt op til 6 meter – hvilket burde være mere end rigeligt for de fleste.

Du kan købe ladebokse på afbetaling 

Overvejer du at købe en ladeboks, men bliver du skræmt af prisen? Så kan du hos Proshop købe ladebokse – og andre ladeprodukter – på afbetaling. Det vil sige, at du får muligheden for at dele købet op i mindre bidder, og dermed bliver det hele lidt mere overskueligt.

 

Selvom det er billigst at købe ladeboksen kontant, kan det alligevel give god mening at købe på afbetaling. Det giver dig nemlig mere overblik over din økonomi, og du undgår at skulle betale mere flere tusinde kroner på én gang. I stedet ved du præcis hvor meget, det koster at have ladestanderen, fordi du på forhånd aftaler et fast månedligt beløb med Proshop.

 

Det er en oplagt løsning, som gør Proshop til et godt sted at købe en ladeboks eller ladekabler til sin elbil eller plug-in hybrid.

Tilbud på ladebokse og ladekabler

 En af de andre fodele ved at købe sin ladeboks eller ladekabler fra Proshop er, at de som webshop af og til køre gode tilbud på deres produkter. Mens du næppe finder et tilbud på en ladestander fra Clever, kan du af og til være heldig at opleve, at Proshop nedsætter prisen på deres ladestandere.

 

Vi anbefaler derfor, at du regelmæssigt vender tilbage til siden her, for at tjekke om Proshop har ekstraordinært gode priser på en ladeboks eller et sæt ladekabler, som du kan bruge til din elbil eller plug-in hybrid.

Udgivet Maj – 2022

Få gode råd og tips om opladning af elbil

GUIDES

Kom verden med opladning af elbil nærmere. Bliv inspireret og læs vores mange guides om alt indenfor opladning af elbiler