E.on Ladeboks

Find og tjek priser på E.on ladebokse her. Se deres ladekort og find ladesteder hvor du kan lade din elbil.

Find ladebokse der opfylder dit behov

Eon ladeboks

På antallet af ladestandre er EON blevet en større spiller. Det skyldes blandt andet deres store antal af ladestandere i Hovedstadsområdet.

 

Med mere end 230 EON ladestandere i Hovedstadsområdet, virker de resterende 180 ladestandere i resten af landet ikke som synderlig mange. Det betyder dog ikke, at der ikke er rigelig med mulighed for at køre landet tyndt, hvis man tegner et ladeabonnement hos e.on.

 

EON har ikke kun ladestandere, men er faktisk en del af Europas største privatejede energiselskab – et energiselskab, der fokuserer på vedvarende energi. Eksempelvis har de gennem de seneste 10 år investeret på den gode side af 70 milliarder kroner i vedvarende energiløsninger. Det betyder blandt andet, at de er en af de ledende producenter af biogas, ligesom 93 procent af E.ONs energiproduktion i Norden stammer fra klimaeffektive energikilder.

EON ladestandere i Danmark og udlandet

E.on har nemlig en lang række ladestandere i Danmark, som nok skal sikre, at du ikke løber tør for strøm, når du tager på ferie i Danmark. Som du kan se på kortet nedenfor, kan du nemlig finde ladestandere i alle landsdele; lige fra Sønderjylland til Bornholm.

Og rejser du meget i og omkring Oslo, kan et Eon abonnement ovenikøbet også være en fornuftig løsning. I øjeblikket kan du nemlig finde 11 ladestandere i området omkring Oslo.

Kortet her er ikke interaktivt, men viser blot et lille udsnit af  E.ONs ladestandere. Ønsker du at se alle E.ON ladestandere, så se kortet her >>

EON priser og ladepakker

 Der er flere muligheder for at lade sin elbil eller plug-in hybrid hos EONs ladestandere. Hvis du bor i lejlighed, eller af anden grund ikke kan installere en ladestander derhjemme, kan du vælge mellem EONs Drive-pakker.

Samtlige af ovenstående abonnementer gælder for almindelige ladestandere når du vil lade i byen på E.ONs offenlige ladenetværk.

 

Bor man sådan, at man kan få installeret sin egen ladeboks, kan man vælge et E.ON Home  abonnement. Her lejer eller køber du din ladeboks, hvorefter du betaler et månedligt  abonnement efter at din ladeboks er blevet instaleret. 

 Udgivet Maj – 2022

Få gode råd og tips om opladning af elbil

GUIDES

Kom verden med opladning af elbil nærmere. Bliv inspireret og læs vores mange guides om alt indenfor opladning af elbiler