Ladebokse fra Elgiganten

Find ladebokse fra Elgiganten, der matcher dit behov og budget her. Eller gå til udbyder og se flere muligheder.

Ladebokse hos Elgiganten

Få ladeboks fra Elgiganten- En af landets største elektronikforhandlere, og dette inkluderer også ladebokse og tilbehør til disse. De tilbyder ikke deres egne ladebokse, men der er alligevel en masse forskelligt at vælge mellem.

Det er oplagt at købe en ladeboks hos Elgiganten, hvis du som udgangspunkt ikke ønsker at binde dig til et abonnement. Du kan endda vælge, om du ønsker at købe en ladeboks med eller uden installation.

Aktuelt fører Elgiganten ladebokse fra mærkerne Easee, Wallbox, Kokong, Charge Amps, Green Cell og Innohome Charlie. Du finder altså et bredt udvalg af ladebokse hos Elgiganten. Det er meget sandsynligt, at de i fremtiden vil have et endnu større udbud – også af flere forskellige mærker.

Disse ladebokse kan du købe hos Elgiganten

Antallet af elbiler på vejene er støt stigende, og det er et marked, der udvikler sig med hastige skridt. Hos Elgiganten finder du over 30 forskellige muligheder for at købe ladebokse. Flere af mærkerne tilbyder forskellige ladebokse.

 

Du kan vælge at købe enten en type 1 eller type 2 ladeboks. En type 1 ladeboks kan oplade med op til 7,4 kW via en 1-faset installation. Type 2 ladebokse kan lade med op til 22 kW via en 3-faset installation.

 

Det er desuden også muligt at vælge at købe en ladeboks med et ladekabel på en længde efter ønske. Typisk kan du vælge mellem 5 eller 7 meter ladekabel.

 

Hvis du ønsker at tænke på det æstetiske og designmæssige, har du ligeledes mulighed for at vælge en bestemt type ladeboks i flere forskellige farver. Her tilbyder Wallbox eksempelvis ladebokse i hvid eller sort. Hvis du vælger en ladeboks fra Easee, har du mulighed for at vælge en ladeboks i enten hvid, grå, sort, rød eller blå.

Find forskelligt tilbehør til din ladeboks

Hos Elgiganten kan du desuden også vælge meget forskelligt tilbehør til din ladeløsning. Du kan vælge mellem mange forskellige ladekabler, ophæng til dit ladekabel, opladestation, opladeretui og andet.

 

De mange forskellige ladekabler kan købes fra mærker som Deltaco, Green Cell, Mennekes, Charge Amps, Green Cell, Easee og Micro Matic. Længden på ladekablerne, du typisk kan vælge mellem, er på 3-7 meter. De forskellige ladekabler afgør, hvor meget du kan lade op til. Dette svinger mellem 3,6 kW og op til 22 kW.

 

Et opladekabel fra mærket Mennekes adskiller sig markant fra de andre mærker ved at tilbyde ladekabler i en tydeligt blå farve. Her kan du vælge mellem mange forskellige i forhold til type 1 eller 2, maksimal ladekraft fra 4,6 kW og op til 22 kW, kabellængde på enten 4 eller 7 meter og udgangsstrøm på enten 20 eller 32.

 

Ophæng til dit ladekabel er smart, da du på denne måde kan have bedre styr på dit ladekabel, når det ikke er i brug, og når du skal køre i din bil og tage ladekablet ud. Et ophæng gør, at dit ladekabel ikke ligger og flyder. Du kan få dem fra flere forskellige mærker og i forskellige designs og farver.

 

Du kan også få en opladestation, hvis du ønsker at have din ladeboks fritstående i stedet for at skulle hænge den op på en mur eller væg. I øjeblikket kan du vælge opladestationer fra Easee, og du skal være opmærksom på, at disse opladestationer som udgangspunkt kun virker til ladebokse fra Easee.

Få gode tilbud på ladebokse, ladekabler og tilbehør

Når du vælger at købe din nye ladeboks samt tilbehør hos Elgiganten, så kan du være sikker på, at du gør et godt køb til de bedste priser på markedet. Elgiganten har markedets bedste tilbud, og hvis du finder et produkt til en bedre pris et andet sted, så tilbyder Elgiganten prismatch. Generelt kan du også være heldig at opleve tilbudskampagner.

 

Elgiganten tilbyder desuden forskellige startpakker, så du kommer godt fra start med din nye ladeboks, uden at du pludseligt risikerer at stå og mangle noget. Disse startpakker kan være den billigste måde at komme godt igang med din nye ladeboks.

 

Du bør altid tjekke hos Elgiganten, da de bedste og billigste priser findes her. Og husk blot på, at hvis du finder en bedre pris hos en anden forhandler, så matcher Elgiganten denne pris i købsøjeblikket.

Få gode råd og tips om opladning af elbil

GUIDES

Kom verden med opladning af elbil nærmere. Bliv inspireret og læs vores mange guides om alt indenfor opladning af elbiler