Find ladebokse der opfylder dit behov

Aura ladeboks

 AURA er et energiselskab, der længe har leveret både strøm og internet til tusindvis af danskere. Og nu kan de også tilbyde dig en smart Aura ladeboks til din elbil eller plug-in hybrid.

 

Deres lange erfaring som energiselskab gør, at AURA ved lige præcis, hvordan de hurtigt og nemt installere en ladeboks på din adresse. I modsætning til andre udbydere, har AURA altså en masse kompetencemæssige ressourcer som de kan trække på.

 

Og mens de ikke tilbyder et ladeabonnement, så kan du få installeret en komplet ladeløsning, der gør det nemt og bekymringsfrit at være elbilsejer.

Hvad koster en ladeboks fra AURA?

 Når du køber en ladeboks fra AURA, så er selve købsprisen lidt højere end andre steder. Den koster nemlig  11.499 kroner, men for disse penge får du den installeret derhjemme, og for de obligatoriske 79 kroner om måneden oveni får du fuld serviceaftale på opladningen. Men det stopper ikke der.

 

Fordelen ved at købe en AURA ladeboks er nemlig, at du ejer din ladeboks helt selv. Den er altså ikke til låns fra noget selskab. Dertil passer den til alle elbiler og plug-in hybrider – og endelig får du refusion af elafgift. Det betyder, at du i 2020 får 1,12 kroner for hver kWh du lader.

 

Det betyder, at det praktisk talt er gratis at oplade din elbil på sigt.

Hvad involverer en AURA serviceaftale?

 Det hedder faktisk ikke en AURA serviceaftale, men derimod en Spirii Connect Private serviceaftale, og den har en masse fordele. Det tæller eksempelvis:

Og meget mere. Det er altså den oplagte løsning for dig, der har mulighed for at få installeret en ladeboks derhjemme – og som primært har planer om at lade derhjemme.

Sådan bestiller du en ladeboks fra AURA

 Endnu en fordel ved at bestille din ladeboks gennem AURA er, at de vejleder dig hele vejen igennem. Bestillingen foregår online, hvor du bliver assisteret undervejs. Dermed sikrer du, at du får bestilt den rette ladeboks, samt får styr på installation og serviceaftale.

Efterfølgende bliver du kontaktet af AURA, så I kan aftale en dato for installationen af din nye ladeboks. I samme omgang forsøger de at afklare, om dine behov bliver dækket af den standardaftale, som man køber som standard. Hvis I når frem til, at du har behov for en ekstraordinær aftale, så guider AURA dig gennem den efterfølgende proces.

Når I har aftalt en dato, er det blot at vente på at elektrikeren dukker op. Vedkommende er naturligvis uddannet og certificeret til at opsætte ladebokse. Elektrikeren sørger for at gennemgå hele installationen og teste den flere gange inden han går igen.

Det er din garanti for, at du får en god løsning, når du vælger en AURA ladeboks til din elbil eller plug-in hybrid.

 Udgivet Maj – 2022

Få gode råd og tips om opladning af elbil

Se Vores guide og bliv klog på bilopladning

Søger du mere viden og information om opladning afbiler, kan du med fordel læse vores andre guides om opladning i hjemmet, på farten og i byen her

 Har du el- eller hybrid bil bør du  undersøge muligheden for at få egen ladeboks installeret i hjemmet. Bliv guidet i den rigtige retning her…

 Ligegyldig hvilken elbil du har er det rart at kunne oplade i byen, ved offentlige ladestandere. Læs mere om abonnementer her …

Er du tit på farten eller på ferie og er væk hjemmefra er det altid rart med en ladebrik til det offentlige ladenetværk. Læs mere om ladebrikker her…