Køb oplader til elbil

Når du køber oplader til elbil også kaldet en ladeboks, har det udover, at du kan oplade din elbil hjemme den fordel at du slipper for at skulle betale en månedlig leje af din- elbil lader (ladeboks)
 

Typisk ligger en oplader til elbil på mellem 5.000-15.000 kr. alt efter type og størelse. Prisen kan for de fleste virke skræmmende, men så vil en standard installation for opsætning af din elbil lader også være med i prisen.

Men hvad er godt at vide når du ønsker opladning af elbil, det vil vi give svar på her. 

Køb oplader til elbil med Bilopladning.dk

Det er heldigvis en enkel og simpel proces, at finde en oplader til elbil (ladeboks) der kan  opfylde dine ønsker og behov. Køb din elbil lader med det samme direkte på nettet.

 

På Bilopladning.dk har vi gjort det nemt og overskueligt for dig at finde frem til de muligheder, du har, når du ønsker at købe oplader til elbil. Et godt sted, at starte jagten på din nye elbil lader kunne være hos Zapp Mobility, Åbenlyst eller Norlys.

  • Du har ingen binding eller løbende udgifter til abonnement eller service.
  • Du kan vælge den ladeboks, der passer bedst til din elbil og dit behov.
  • Du kan tage ladeboksen med dig, hvis du flytter.
  • Du skal betale et større beløb på én gang.
  • Du skal selv stå for installationen og vedligeholdelsen af ladeboksen.
  • Du skal selv søge om refusion af elafgiften fra SKAT.

Oplader til elbil - leje fremfor at eje

Ser du bedre fordele i at at leje en ladeboks fremfor at eje den er det forholdsvis let og ligetil. Det kan tage noget tid at overskue de forskellige udbydere, for hvad de tilbyder, men til gengæld slipper du for, at få en større omkostning, da du istedet lejer din ladeboks.

Leje af Ladeboks

Ønsker du leje af ladeboks fremfor at købe, er der der flere ting du med fordel bør vide…


Klik dig videre her, og bliv klar over de fordele og ulemper der er ved leje af ladeboks.

Kvinde der staar ved ladeboks til guiden koeb ladoks

Hjælp til installation af oplader til elbil

Når du køber egen oplader til elbil / ladeboks kan det, alt efter hvad der følger med i prisen være med eller uden installation af ladeboks
Via filtreringsmulighederne her på siden, finder du nemt de udbydere, hvor installation er med i prisen ved køb af en elbil lader.

Du klikker blot ved den mulighed, du ønsker hvorefter du bliver præsenteret for de forhandlere, der tilbyder dette.

Når du bestiller en elbil lader (ladeboks) incl. installation, vil der ofte være tale om en standard installation. En standard Installation koster typisk 3.500 kr.

Køber du oplader til elbil uden installation skal du være opmærksom på at du aldrig selv må installere en elbil lader / ladeboks. Af forsikringsmæssige årsager skal ladebokse /elbil ladere altid installeres af en autoriseret elektriker.

Få 3 tilbud på din installation her >> 

 

Ladeboks med Refusion

Få ladeboks med refusion og spar penge. Uanset om du ønsker at købe din oplader til elbil eller leje den er der flere ting du bør vide når du vil have ladeboks med el refusion.

Hvilken krav stilles der for at du kan få refusion? I hvor lang tid og meget kan du spare? Det kan du blive klog på her… 

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Få svar på de ofte stillede spørgsmål vedrørende køb af oplader til elbil

Ja, det er muligt at købe sin egen oplader til elbil. Du kan vælge ladebokse fra flere forskellige producenter og købe dem direkte online. Undersøg muligheder, egenskaber og serviceaftale, inden du beslutter dig.

Prisen for en privat ladeboks svinger meget, men som regel vil de ligge mellem alt fra 4.000 kr. -10.000 og 17.000 kr. alt efter ens behov og ønske om ladeudgange. Dette er et engangsbeløb, og du ejer efterfølgende ladeboksen for evigt.

 

Når du skal vælge en oplader til elbil skal du sikre dig, at ladeboksen kan give den maksimale opladningsydelse til netop din elbil. Hvis det er vigtigt for dig, skal du også sikre dig, at du kan få el-refusion.

 Udgivet Maj – 2022