Leje af ladeboks

Vælger du leje af ladeboks er det samtidig med den fordel, at du kan få refusion ved opladning af af elbil. Dvs. at du får refusion af den el, du bruger når du oplader din elbil. Det er grøn omstilling, når det er bedst og kan spare dig for flere tusinde kroner om året.

Samtidig, kan du nyde godt af når du har leje af ladeboks, at have udbyderen med dig hele vejen for det er nemlig din udbyderens / ladeoperatørs pligt at påtage sig det fulde ansvar for din ladeboks, så længe du får beregnet refusion af den el du bruger.


Ved andre ladebokse til elbiler som køb, hæfter du selv for service og reparation, hvis uheldet er ude og du ingen aftale om el-refusion har. Vil du vide mere om refusion til elbil, kan guiden ladeboks med refusion læses her >>

Fordele og ulemper ved Leje af ladeboks

Når du lejer eller leaser en ladeboks, så betaler du et fast månedligt beløb til den udbyder, der stiller ladeboksen til rådighed for dig. På den måde slipper du for at skulle betale et stort beløb på én gang. Det månedlige beløb fungere som et abonnement for dig og vil dække leje af ladeboks og serviceaftale, som sikrer dig el-refusion, vedligeholdelse og opdateringer.

 

Undersøg om din udbyder står for installationen af ladeboksen selv. I de fleste tilfælde følger der en standard installation med ved leje. Nogle udbydere tilbyder også, at man selv kan stå for installationen.

 

Hvis du ønsker, at stå for installationen af din ladeboks selv, så læs vores guide installation af ladeboks her >>

  • Du skal ikke betale et stort beløb på én gang.
  • Du får installationen og vedligeholdelsen af ladeboksen betalt af udbyderen.
  • Du får refusion af elafgiften fra udbyderen.
  •  
  • Du har ingen ejendomsret over ladeboksen og kan ikke tage den med dig, hvis du flytter.
  • Du er bundet af en kontrakt med udbyderen, som kan have vilkår om opsigelse, binding og gebyrer.
  • Du har begrænset valgmulighed over ladeboksen og kan ikke skifte den ud, hvis du får en ny elbil eller et andet behov.

Få egen Ladeboks

Ønsker du at købe din ladeboks fremfor at leje den, er der der flere fordele i dit valg…
Klik dig videre her, og bliv klar over de fordele og ulemper der ved køb af egen oplader til elbil.

Leje af ladeboks med refusion

Det er forholdsvis let og ligetil at leje en ladeboks. Det kan tage noget tid at overskue de forskellige udbydere, samt hvilke vilkår og tilbud, der er gældende.

Her på Bilopladning har vi gjort det nemt for dig, og med vores oversigt danner du dig hurtigt et overblik over de udbydere der tilbyder leje af ladeboks.

Du kan anvende filtreringsmulighederne, så du udelukkende får vist de udbydere, der passer til dine behov. Ønsker du refusion når du lader din elbil, kan du følge nedestående 3 trin.

Ladeboks med Refusion

Få ladeboks med refusion og spar penge. Uanset om du ønsker at købe din oplader til elbil eller leje den er der flere ting du bør vide når du vil have ladeboks med el refusion.

Hvilken krav stilles der for at du kan få refusion? I hvor lang tid og meget kan du spare? Det kan du blive klog på her… 

Find relevante udbydere

Det første, du skal gøre, er at filtrere muligheder efter hvilke udbydere, der tilbyder el refusion. Dette er angivet under serviceaftale ved hver udbyder. På denne måde har du mulighed for hurtigt kun at blive præsenteret for udbydere med el-refusion.

Indhent sammenlignelige priser

Når du præsenteres for udvalget af udbydere, skal du nu sætte dig ind i priserne og sammenligne disse. Her kan du også filtrere efter pris, hvis du foretrækker en konkret prisgruppe. For hver udbyder kan du hurtigt danne dig et overblik over de gældende priser.

Bestil leje af ladeboks

Når du har valgt en udbyder, der passer perfekt til dine behov og ønsker, kan du klikke direkte videre til udbyderens hjemmeside og bestille leje af ladeboksen.

 Udgivet Maj – 2022