Sperto ladeboks

Sperto ejes og drives af Norlys. Se og tjek dine muligheder for ladebokse her.

Find ladebokse der opfylder dit behov

Sperto ladeboks

Sperto er en lille udbyder af ladestationer, ladebokse, ladestandere og meget mere. Når du køber en Sperto ladeboks udvider du også dine muligheder for at lade på deres offentlige ladenetværk i og med,  at de giver en gratis ladebrik med ved køb af en ladeboks fra dem.

 

Det er noget af en introduktion, som virkelig får de fleste elbilsejere til at spærre øjnene op. For selvom det er billigt at eje og lade en elbil, så er det sjældent så billigt, at man får kastet gratis ladebrikker efter sig. Men hos Sperto brander man sig som Danmarks åbne ladenet helt uden dikkedarer.

 

Det betyder, at du kan få gratis ladebrikker, ligesom du også kan lade på deres offentlige ladestandere uden et ladeabonnement. Det er altså væsentlig nemmere end hos mange af de andre ladenetværk både i Danmark og i udlandet.

Kort over Sperto ladestandere

 Det lyder nærmest alt sammen for godt til at være sandt, men det er det ikke. Til gengæld er antallet af Sperto ladestandere ikke overvældende, og man kan derfor have svært ved at klare sig udelukkende med adgang til Spertos ladenetværk.

 

Du kan da heller ikke finde et kort, hvor du kun får vist Spertos ladestandere. Men nedenstående kort giver et overblik over blandt andet Spertos ladestandere, men også IONITYs hurtigladere. Men nedenfor kan du finde en liste over de byer, hvor Sperto i øjeblikket har ladestandere:

Dertil har Sperto planer om at etablere mere end 50 yderligere ladestandere rundt omkring i landet henover de næste mange år.

Hvad koster det at lade hos Sperto?

 Selvom man ikke har en Sperto ladestander i baghaven, kan det måske alligevel være værd at overveje at bruge deres ladenetværk, når man har muligheden for det. Som vi nævnte i starten, kan du få en gratis ladebrik, hvilket jo allerede burde være grund nok.

 

Men også prisen er en oplagt årsag til, hvorfor man burde benytte sig af Spertos ladestandere rundt omkring i landet. For 2,50 kroner pr. kWh, er det nemlig landets ubetinget billigste forbrugsbaserede ladenetværk, der kan bruges af alle.

Køb ladeudstyr på Sperto

 Sperto er meget mere end bare et ladenetværk. Det er også en forhandler af alverdens ladeudstyr, der tæller alt fra hurtigladere til flere hundrede tusinde kroner til mere overkommeligt prissatte ladebokse, der passer til ethvert hjem.

 

Køber du en ladeboks får du både en gratis ladebrik og refusion for den el du bruger. Dertil kan du købe nogle af Danmarks billigste ladekabler og meget mere.

 

Er du i tvivl om, hvilket ladeudstyr du skal vælge? Så kan du gøre brug af Spertos elbilsleksikon eller deres FAQ om elbiler og plug-in hybrider. Her kan du finde alle de informationer, som du behøver at vide om ladeudstyr, ladebokse og elbiler generelt.

 

Er det ikke nok for dig, kan du naturligvis også kontakte selskabet på enten telefon eller e-mail. Så får du personlig vejledning og svar på dine spørgsmål.

Udgivet Maj – 2022

Få gode råd og tips om opladning af elbil

GUIDES

Kom verden med opladning af elbil nærmere. Bliv inspireret og læs vores mange guides om alt indenfor opladning af elbiler