Udbydere af ladebokse

Få overblik over danske udbydre af ladebokse her. Gå direkte til udbyder eller læs mere om den enkelte udbyder af ladebokse.

Vælg en udbyder af ladebokse til dine behov

Har du anskaffet dig en elbil? Måske du overvejer at investere i en elbil i nærmeste fremtid? Med en elbil hører også overvejelser omkring løsningen med en ladeboks samt udbyder. Dette kan du blive klogere på her på siden. Vi guider dig og skaber et overblik over de mange udbydere. Det er ikke alle udbydere, der er relevante for den enkelte, og derfor kan det være godt at vide, hvad man skal kigge efter, og hvor søgningen eventuelt skal starte.

En brugbar oversigt

Her på Bilopladning.dk har vi gjort det let for dig. Vi har samlet en oversigt over tilgængelige udbydere af ladebokse. Oversigten gør det lettere for dig at finde frem til en udbyder, hvor du kan handle ladebokse, ladekabler og ladeabonnementer.

Informationer om hver udbyder

Hvis du er i tvivl om, hvor du skal starte, har vi gjort det let at få et kort indblik i de forskellige udbydere af ladebokse. Ved at holde musen over de forskellige udbydere, bliver du præsenteret for korte informationer, der kan hjælpe dig godt på vej. Her får du vist, hvilke løsninger udbyderen tilbyder, samt ekstra oplysninger, der er relevante i forhold til den enkelte udbyder.

Du har efterfølgende mulighed for at klikke dig videre ind på den respektive udbyder, hvorefter du kommer til en ny side med grundige beskrivelser og brugbare oplysninger om udbyderen.

Vi har sørget for at samle al den viden, du skal bruge, når du ønsker at kunne tage en beslutning og vælge den bedste udbyder til dine behov. Du finder en kort historie, udbyderens fordele og kvaliteter, oplysninger om ladenetværket i landet, priser og meget mere.

Filtreringsmuligheder hjælper dig

Når du klikker ind på en udbyder, bliver du præsenteret for en oversigt over forskellige ladebokse fra denne udbyder. Her kan du hurtigt danne dig et overblik og let overskue de forskellige ladebokse, samt hvad der er inkluderet. Vi har faktisk gjort det endnu lettere.

Du har nemlig også mulighed for at filtrere i mulighederne. Du har mulighed for at filtrere efter:

 • Prisniveau
 • Installation
 • Mulighed for el-refusion
 • Inkl./Ekskl. ladekabel
 • Bindingsperiode
 • Ladebrik

En fleksibel ladeløsning

Vi sørger for, at du kan klikke videre til hver udbyder, når du har fundet en løsning, der passer dig. Det smarte ved disse løsninger er, uanset udbyder, at du kun binder dig i et halvt år. Hvis der skulle være grunde til, at du ønsker at skifte, har du altså mulighed for dette. Det kan også være, at du blot ønsker at afprøve en anden udbyder. Det kan være af nysgerrig, men det kan også være, at dine kørselsbehov ændrer sig med tiden. Dette kan du komme i forkøbet ved at stille dig selv en række spørgsmål.

Sådan finder du den rette udbyder

Det er altid en god ide at afdække dine behov, inden du begynder at kigge efter en udbyder. Du kan eksempelvis stille dig selv følgende spørgsmål:

 • Ønsker du at leje eller købe din ladeboks?
 • Har du mulighed for installation af en ladeboks på din adresse?
 • Vil du have et abonnement eller betale for dit forbrug?
 • Bor du på landet eller i storbyen?
 • Skal du køre en typisk rute til hverdag?
 • Hvor meget forventer du at køre udregnet på antallet af kilometer?

Disse er blot til inspiration, men de kan hjælpe dig i den rigtige retning af at træffe det bedste valg.

Forhandler eller udbyder af ladebokse

Blandt de udbydere, du finder i oversigten ovenfor, er det aktuelt at være opmærksom på, at nogle er forhandlere og andre udbydere. Hvis du klikker ind på f.eks. Proshop eller Elgiganten, vil du blive henvist til elektronikforhandlere, der også sælger mange andre produkter. Her har du altså også købe ladebokse.

Der findes også udbydere i form af energiselskaber som E.ON, som ligeledes har mange offentlige ladestandere. Du finder også andre selskaber som Clever og AURA Energi.

Forskellen på disse to er, at du hos en forhandler af disse typer typisk køber din ladeboks og efterfølgende finder en udbyder. Når du vælger en ladeboks direkte hos en udbyder, vil du leje deres ladeboks og binde dig til et abonnement.

Du kan også kigge nedenfor, hvis du ønsker at se en anden god og billig mulighed gennem Ladeboksens Servicebog.

Få hjælp til installation

Få hjælp til installation af ladeboks

Læs mere

Få mere at vide om opladning af elbil her

Gå på opdagelse i vores guides og læs mere om opladning af elbil på på farten, hvilken ladebrikker der findes og hvor du kan få gratis opladning af elbil uden abonnement.

 Ligegyldig hvilken elbil du har er det rart at kunne oplade i byen, ved offentlige ladestandere. Læs mere om abonnementer her …

 Hvilket ladekabel skal du bruge, hvad skal du vide og hvor langt skal dit kabel egentlig være? Dette giver vi svar på og meget mere i guden Ladekabler til elbil. 

Er du tit på farten eller på ferie og er væk hjemmefra er det altid rart med en ladebrik til det offentlige ladenetværk. Læs mere om ladebrikker her…