Norlys ladeboks

Køb ladeboks fra Norlys og få en komplet, sikker og smart ladeløsning.

ladebokse fra Norlys

Med ladebokse fra Norlys får du en løsning, der passer til alle typer af el- og hybridbiler. Det er derfor en fleksibel løsning, du bør overveje. Du kan vælge at leje eller at købe din egen ladeboks, og du har mulighed for at tegne et abonnement med eller uden en elaftale hos Norlys

En ladeløsning med grøn elaftale

Uanset om du lejer eller køber en ladeboks hos Norlys, kan du vælge en løsning inklusiv grøn elafgift. Dette koster blot 29,- om måneden. Du kan leje en ladeboks inklusiv standardinstallation til bare 2.995,-. Her koster opladningsaftalen inklusiv leje 199,- om måneden. Dit forbrug afregnes via din elaftale hos Norlys.

 

Ved køb af en ladeboks koster denne 9.995,- inklusiv standardinstallation, men her er opladningsaftalen på blot 79,- om måneden. Den grønne elaftale koster ligeledes 29,- om måneden, ligesom dit forbrug også her afregnes via elaftalen.

 

Hvis du i forvejen har en ladeboks, og ønsker at skifte til en lejeløsning fra Norlys, udskifter de din nuværende ladeboks helt gratis. Her kan du også vælge at købe en ny ladeboks og få udskiftet den gamle til blot 7.000,-.

En ladeløsning uden grøn elaftale

Norlys tilbyder også ladeløsninger uden en elaftale hos dem. Her vælger du fortsat, om du ønsker at leje en ladeboks, eller om du vil købe din ladeboks. Her er priserne lidt anderledes.

 

Hvis du vælger at leje en ladeboks, koster det 4.995,- inklusiv standardinstallation. Opladningsaftalen inklusiv leje koster 249,- om måneden, og dit forbrug afregnes via din nuværende leverandør.

 

Hvis du ønsker at købe en ladeboks uden grøn elaftale, koster det 11.995,- inklusiv standardinstallation, og her koster opladningsaftalen 129,- om måneden, og dit forbrug afregnes ligeledes via din nuværende leverandør.

Flere muligheder med ladebokse fra Norlys

Norlys udvider konstant antallet af deres offentlige ladestandere i hele landet, så du trygt kan tag på tur og vide dig sikker på, at der er en mulighed for en ladestander lige rundt om hjørnet. For at gøre det endnu lettere, kan du hente deres app Norlys Opladning, så du, ud fra din lokation, kan se, hvor de offentlige ladestandere, der befinder sig tættest på dig, er placeret.

Prisen for en komplet ladeløsning hos Norlys

Når du skal forsøge at overskue den samlede pris for en ladeløsning hos Norlys, kan du tænker over valg af ladeløsning samt installation, dit opladeforbrug og dit behov for at oplade på offentlige ladestandere. Vi har gennemgået priserne på de forskellige ladeløsninger hos Norlys ovenfor, så disse kan du med fordel tage udgangspunkt i.

 

Dit opladeforbrug siger noget om, hvad du kan forvente at skulle bruge på at oplade din bil om måneden. Dette kan du gøre ud fra den distance, du ved, at du skal køre, til og fra arbejde i løbet af en uge. Du kan med fordel oplade din elbil på tidspunkter af døgnet, hvor kWh-prisen er lavest. Det er typisk billigst om natten og de tidligere morgentimer, hvorimod sen eftermiddag og aften typisk er dyrest.

 

Det kan være, at du også allerede nu ved, at du kommer til at anvende de offentlige ladestandere rundt omkring i landet. Uanset om det er dem fra Norlys, eller om det er ladestandere fra din bilfabrikant, skal du huske at sætte dig ind i, hvad kWh-prisen er på. Denne er dyrere, end når du lader derhjemme, og priserne bliver typisk også højere på lynladere, hvor du har mulighed for at oplade din bil ekstra hurtigt.

 

Her til sidst er det værd at nævne, at du med en opladningsaftale fra Norlys også helt automatisk får bugseringsservice fra Topdanmark med i prisen. Med denne service kan du blive transporteret til nærmeste ladestander, hvis din bil skulle løbe tør for strøm undervejs – helt uden beregning.

 Udgivet Oktober – 2022

Få gode råd og tips om opladning af elbil

GUIDES

Kom verden med opladning af elbil nærmere. Bliv inspireret og læs vores mange guides om alt indenfor opladning af elbiler