Ladeboks fra LADOP

 LADOP blev opkøbt af TheCharger.dk tilbage i 2022. Nedestående beskrivelse af Ladop er derfor ikke længere gældende.

Find ladebokse der opfylder dit behov

LADOP

LADOP er en dansk virksomhed, der tilbyder udlejning af- og abonnement på ladebokse. Det er en smart og effektiv løsning, der sikrer, at du er hurtigt igang med effektiv opladning af din elbil. De tilbyder forskellige løsninger efter forskellige behov, hvilket du kan læse mere om herunder.

 

I ladeboksene er der indbygget jævnsstrømssikring og 4G. Jævnstrømssikring gør, at du kan have ro i maven og ikke behøver at bekymre dig om- eller tænke på sikkerhed. 4G gør det muligt at styre ladeboksen via den dertilhørende app til din smartphone.

 

Det smarte ved LADOP ladeboksene er desuden også, at de har indbygget kabelholder. Hos mange andre udbydere er du nødt til at tilkøbe en kabelholder, men det behøver du altså ikke at tænke på her. Når du vælger en ladeboks fra LADOP, medfølger der desuden et fem meter ladekabel.

Vælg lader efter behov

Når du vælger en ladeboks fra LADOP, kan du vælge mellem tre forskellige set i forhold til ladehastighed. Du kan vælge en lader på 3,7 kW, 11 kW og 22 kW. Vi gennemgår dem herunder:

3,7 kW lader

Denne løsning er oplagt til dig, der har en hybridbil, som både kører på brændstof og el. Her er du altså ikke afhængig af, at din bil altid er fuldt opladet, da den blot vil skifte over til brændstof i nødstilfælde. Dette er det rette valg, hvis du tænker, at du udelukkende kommer til at oplade natten over.

11 kW lader

Denne løsning er en af de mest udbredte, og med 11 kW er det til dig, der har en elbil, som du anvender om dagen, og som skal oplades fuldt op natten over, så den er helt klar til næste dag.

22 kW lader

Denne løsning er en af de mest effektive til hjemmebrug. Den er til dig, der ønsker hurtigere opladning, så du får mere rækkevidde på kortere tid. Inden du vælger denne løsning, er det dog vigtigt, at du undersøger, at du har mulighed for at udnytte 22 kW til opladning på din adresse.

Tilkøb af ekstra tilbehør

Du kan vælge forskelligt tilbehør hos LADOP. Det kan være, at noget er mere aktuelt for dig end andet. LADOP tilbyder følgende:

Udgivet Maj – 2022

Få gode råd og tips om opladning af elbil

GUIDES

Kom verden med opladning af elbil nærmere. Bliv inspireret og læs vores mange guides om alt indenfor opladning af elbiler