Ladeboksens Servicebog

Få svar på hvem ladeboksens Servicebog er- og se hvilken ladeløsning de har her.

Hos ladeboksens Servicebog er du ikke bare et nummer i rækken

Boligens Servicebog tilbyder gennem deres side Ladeboksens Servicebog flere kvalitetsmærker af ladebokse til hjemmet, heriblandt Easee Home, Zaptec Go, Halo og Aura fra Charge Amps. Boligens Servicebog ønsker at give danskerne den bedste løsning, når det kommer til en passende ladeboks. Derudover er det blot en bonus, at de tilbyder langt mere end dette i en samlet pakke.

Dette får du med Ladeboksens Servicebog

For at kunne hjælpe dig til den bedste løsning, har de opfundet Ladeboksens Servicebog. Dette er en servicebog til dig med elbil, som ønsker lidt ekstra. Du får enormt mange fordele ved at købe en ladeboks hus Ladeboksens Servicebog – heriblandt rådgivning i særklasse.

 

De kan installere ladeboksen for dig, og de tilbyder et serviceabonnement med årligt tjek af ladeboksen. På denne måde kan du være sikker på, at din ladeboks fungere som den skal. En ladeboks kan være en større investering, og derfor er det muligt med en favorabel afdragsordning med Ladeboksens Servicebog. 

Vi hjælper hele vejen til den bedste løsning for dig

Når du køber en ladeboks hos os, kan vores erfarne montører installere den. Du kan også vælge at få din egen installatør på opgaven.


Sammen med ladeboksen tilbyder vi Boligens Servicebog til din bolig. Med Boligens Servicebog får du en digital servicebog til alle dine vigtige dokumenter, som vedrører boligen, kalenderfunktion, mulighed for service af din ladeboks samt eltavle og røgalarmer.


Vi har flere års erfaring inden for servicebranchen, og vi har den nødvendige viden, og vi er uddannede elektrikere, tømrer, IT-folk osv. Vores netværk er kæmpestort, og derfor kan vi stå inde for vores rådgivning til både private og erhverv.


Når du derfor handler en ladeboks gennem Boligens Servicebog, så kan du med vores garanti være sikker på, at alt går rigtigt til og forløber uden problemer.

Overvej disse ladestandere

Er du til et moderne look, så er Easee Home ladestationen helt rigtig for det. Easee er intelligent og tilpasningsdygtig. Med Easee er der ingen grund til at tænke på tekniske specifikationer, da den altid tilpasser sig bilens behov og udnytter den maksimale strøm, som er tilgængelig. Easee Home ladestationen tilbyder op til 22 kW (1-3-faset opladning), mulighed for WiFi, tyverisikring, indbygget måler til aflæsning af strøm og meget mere. Easee Home ladestationen kommer i flere flotte farve og leveres hurtigt til din adresse.

Zaptec Go ladestationen er smuk i sin enkelthed. Kombineret med dens rene linjer får du en ladeboks, der passer til alle overfalder. Zaptec Go ladestationen er spækket med den nyeste teknologi, og den er altid online med WiFi eller 4G LTE-M. Den holder endda sig selv opdateret med de seneste funktioner og opdateringer. Du skal blot tænke på at oplade din bil – igen og igen.

Går du derimod op i bæredygtighed og en grønnere løsning, så er Charge Amps ladestationen noget for dig. Charge Amps tilbyder to ladebokse med hver deres speciale. Den ene er Halo ladeboksen, som har LED-belysning, der guider dig i mørke, samt et fast kabel, der er fleksibelt og bøjeligt selv ved temperaturer ned til -25°C.

 

I fremtiden vil bilen ikke kun være et transportmiddel, men her vil den også blive anvendt til energilagring, og så har du brug for en ladestation, der kan udnytte denne teknologi. Charge Amps ladestationerne har det tilfælles, at de er fremstillet af genbrugsaluminium. Begge kan også klare det nordiske klima, og de er fremtidssikret og tilbyder markedets højeste IP-klassificering.

Fremtiden er elbiler

Der er ikke noget at tage fejl af; elbilen er kommet for at blive. Vi lever i en verden, hvor vedvarende energi stormer frem, og de fleste lande vender ryggen til de fossile brændstoffer – og med god grund.

Oliepriserne har aldrig været så ustabile som de er lige nu, og markedet for elbiler bugner, og der kommer stadig flere og flere til.

Men det skal stadig gøres nemt. Derfor har Boligens Servicebog samlet alt det bedste i en pakke til dig, der går op i kvalitet og styring.

Ladeboks brands som Boligens Servicebog tilbyder:

 

  1. Easee home ladestation
  2. Zaptec go ladeboks
  3. Charge amps ladestation
Boligens service bog til dig med elbil

Med din nye biloplader og Boligens Servicebog får du følgende:

  • Energirådgivning
  • Årligt tavletjek
  • Huseftersyn
  • Hjælp til boligsalg
  • Online dokumentation over alt el i huset
  • Favorabel el-aftale
  • Automatisering af serviceaftale…

 

… samt meget mere.

Hjemme ladestander til din elbil

Vores klima er i øjeblikket et emne, der har stor betydning. Flere har fået øjnene op for, at vi bliver nødt til at passe på vores planet, så kommende generationer kan leve uden bekymringer relateret til miljøet. Det er derfor en god idé at se på, hvad man kan gøre, for at hjælpe den gode og grønne udvikling godt på vej. Ét område, som mange kan forholde sig til, er måden, vi transporterer os på.

Gør opladningen nemmere derhjemme

Som det hidtil har været med motoriserede transportmidler af en hvilken som helst type, så skal der en form for brændstof til, før du kan transporteres rundt. Er du en af de grønne typer, der allerede ejer en elbil, så skal der som bekendt strøm til. Det er en fantastisk udvikling og opfindelse, der netop skal være med til at passe bedre på vores klode. Men mange holder sig fra at købe en elbil, fordi opladningen virker uigennemskuelig og besværlig – sådan er det langt fra!

 

Ladeboksens Servicebog er til for at guide dig, så du ikke behøver at bruge tid i internettets store labyrint. Hvad du egentlig skal vide er, hvordan en ladestation til en elbil fungere til dit hjem, samt fordele og ulemper ved sådan et arrangement.

Fordele

Det du først og fremmest får med en ladestation derhjemme, er stor frihed. Der vil aldrig være kø til ladestationen og du kan lade lige når du har lyst, eksempelvis om natten når du alligevel sover. Det kan betyde stor frihed i hverdagen, hvor du ikke skal tænke på skulle lede efter en ledig lader til at tanke bilen op, for det kan du gøre når du alligevel er hjemme.

 

En anden fordel er at det er langt billigere at lade bilen derhjemme, end en offentlig ladestation. Du får mere tid og overskud til at handle ind, hente børn og hvad du ellers måtte have af gøremål. Kort sagt får du en mere komfortabel løsning i hverdagen med en ladestation derhjemme. 

Husk på dette

En ulempe ved en ladestation derhjemme er kun midlertidig, da den ikke kan udøve lige så meget effekt, som en offentlig ladestation. Det betyder altså, at opladning af din elbil vil tage lidt længere tid. Dette er selvfølgelig ikke fordelagtigt hvis du har travlt og skal have ladet bilen, før du skal ud af døren.

 

Samtidig kan det være uoverskueligt for mange at købe en dyre ladeboks, som også koster penge at få sat op af en autoriseret fagmand. Det er dog for mange givet godt ud. hvis man har en elbil. Det er bestemt investeringen værd! I længden er der mange penge at spare ved at have sin egen ladeboks derhjemme.

Ladeboks og service i et abonnement

I sidste ende tilbyder alle ladestationerne det samme – opladning af din elbil derhjemme. Med en ladeboks derhjemme slipper du for et lade-abonnement og lang ventetid på en ledig lader i byen. Du skal blot finde ud af, hvilken lader der passer dig og dit behov. Se oversigt over ladebokse nedenfor: