Ladeboks fra EVbiler

Hvem er EVbiler og hviken ladebokse og ladeløsninger har de? Få svaret her.

Find ladebokse der opfylder dit behov

EVbiler, ladebokse og tilbehør m.m.

 På EVbiler finder du alle nødvendige ladeprodukter til dig, der har en elbil eller en plug-in hybrid… Hvad end du er på udkig efter ladekabler, ladestationer, ladebokse eller andet – så har de produkterne til dig. Søger du specifikt efter den bedste pris på ladeboks, så klik dig videre på de 3 bokse- Ladebokse der opfylder dit behov oven for >>

Der er naturligvis 2 års garanti på alle deres varer, med undtagelse af dem, der har hele 5 års garanti. Det betyder, at det er et oplagt sted at handle, når man er på udkig efter ladeudstyr til sin bil. Selv mener webshoppen, at de har det bedste udvalg af udstyr til elbiler og plug-in hybrider i Danmark – og det har de muligvis ret i.

EVbiler vejleder deres kunder til den rigtige løsning

 Hos EVbiler kan du handle masser af ladeudstyr, der blandt andet tæller ladekabler, ladebokse, mobile ladere, diverse tilbehør, vægladere og meget mere. Men det store udvalg, kan gøre mange mennesker forvirret, og det ved de godt hos EVbiler.

Derfor tilbyder de en masse muligheder for vejledning. Blandt andet kan man benytte sig af deres veludførte FAQ-side, hvor du kan få svar på ofte stillede spørgsmål. Her svarer de på, hvilket ladekabel de skal vælge, hvilken ladeboks de skal vælge, hvor lang tid det tager at lade, hvordan man lader forskellige typer af biler og så videre.

Giver deres FAQ-side eller ladeguide ikke svar på de spørgsmål, som du har, kan du naturligvis altid spørge EVbiler. Det kan du gøre enten gennem deres chat på hjemmesiden, over telefon eller gennem deres kontaktformular på webshoppen.

Køb ladeudstyr til en lang række bilmærker

Som nævnt er udvalget af forskelligt ladeudstyr nærmest overvældende, når man handler hos EVbiler. Og du kan da også købe ladeudstyr til praktisk talt alle bilmærker, der producerer elbiler og plug-in hyrbrider.

Det vil sige, at ligegyldig om du har en BMW, en KIA, en NISSAN, en Renault, en Tesla, en Jaguar, en Audi, en Volkswagen eller en Hyundai, så kan du finde alle de ladeprodukter, som du kan drømme om.

EVbiler giver mulighed for, at du kan sortere udvalget af produkter efter bilmærke, hvilket sikrer, at du får fat i de helt rette produkter til lige netop din bil. Dermed undgår du at købe ladeudstyr, der ikke passer til din bil.

Få rabat på ladeudstyr hos EVbiler

Hvis du er medlem af Elbilforeningen FDEL skal du huske, at du kan få rabat, når du handler hos EVbiler. Du får op til 5 procent rabat på alle produkter, der kan købes på shoppen – medmindre de er nedsat i forvejen.

Det lyder måske ikke af meget, men hvis man køber en ladestander til et par tusinde kroner, løber det altså hurtigt op i store besparelser.

Er du ikke medlem af FDEL? Så kan du naturligvis tilmelde dig for at få adgang til rabatten hos EVbiler. Hvis du er medlem, aktiverer du rabatten ved at indtaste dit medlemsnummer i bemærkningsfeltet, når du handler på webshoppen. Rabatten fratrækkes manuelt herefter, og du skal altså ikke være bekymret over, at det ikke ændrer sig automatisk.

Udgivet Maj – 2022

Få gode råd og tips om opladning af elbil

GUIDES

Kom verden med opladning af elbil nærmere. Bliv inspireret og læs vores mange guides om alt indenfor opladning af elbiler