EcoCharging

Overvejer du en ladeboks til din elbil, så se hvad EcoCharging kan gøre for dig her.

Find ladebokse der opfylder dit behov

EcoCharging

EcoCharging.dk er en af Danmarks eneste webshops, der er 100 procent fokuseret på at sælge udstyr til elbiler og plug-in hybrider. Det betyder, at de er i eksperter i det de laver, og dermed kan tilbyde ekstraordinær service.

Virksomheden holder til i Hillerød, hvor der også er mulighed for gratis afhentning af produkter, man har købt på webshoppen. Alternativt kan man købe sin ladeboks online og få den leveret for kun 59 kroner. Det er en oplagt løsning for dig, der ikke lige bor i nærheden af Hillerød – og i øvrigt også en særdeles fornuftig pris på levering.

Stort og flot udvalg hos EcoCharging 

Og de fornuftige priser fortsætter, for Ecochargin.dk har et stort udvalg af stilfulde ladebokse til rigtig gode priser. Dertil kan du naturligvis også købe ladekabler, diverse reservedele og meget mere.

Produkterne, der kan købes hos EcoCharging produceres af en lang række producenter, der er kendt for at fremstille kvalitetsprodukter. I øjeblikket fører den specialiserede webshop følgende mærker:

 Derfor kan du altid være sikker på, at det spiller 100 procent, når du handler ladebokse, ladekabler, vægladere, transportable ladere eller andet fra EcoCharging.dk.

Køb ladeudstyr på afbetaling hos EcoCharging

Ligesom med Proshop, kan du også hos EcoCharging købe dit ladeudstyr på afbetaling. Det foregår gennem den populære afbetalingsservice Viabill, der har gjort det nemt for alle danskere at købe diverse produkter på afbetaling.

På nogle af produkterne hos EcoCharging kan du ovenikøbet få en afbetalingsordning helt uden renter og gebyrer. Det gør det til en oplagt løsning for dig, der gerne vil gøre det lidt mere overskueligt at købe de dyre ladeprodukter.

Når du køber ladeudstyr på afbetaling til din elbil eller plug-in hybrid, fungerer det sådan, at du deler betalingen op i mindre bidder, som herefter betales over en periode. Dermed slipper man for at skulle betale det fulde beløb på én gang, og man kan i stedet betale et mindre beløb hver måned indtil købet er betalt af.

På den måde ved man præcis hvor meget, der forsvinder fra ens bankkonto hver måned, og det kan virkelig gøre økonomien mere overskuelig for mange.

Få kompetent vejledning fra EcoCharging

Når du handler hos EcoCharging står du i den fantastiske situation, at de er ekspert i alt, der hedder ladeudstyr. Dermed kan du få kompetent vejledning, hvilket gør det væsentlig nemmere at investere i det rigtige udstyr.

Du kan nemlig kontakte EcoCharging på flere måder. Udover, at de regelmæssigt har telefontid, hvor de tilbyder vejledning, så kan du også skrive til dem på deres live chat, der er integreret på hjemmesiden.

Alternativt kan du skrive til dem på e-mail – eller hvis du er engroskunde, kan du også bestille et kundebesøg. Her kommer de ud med demoer på de forskellige produkter, så man kan se, hvad deres ladeudstyr kan klare.

Er du privatkunde, får du måske sværere ved at booke en fremvisning, men til gengæld kan du shoppe blandt deres outlet- og demovarer, og dermed sparer masser af penge på din næste ladeboks eller ladekabel.

Udgivet Maj – 2022

Få gode råd og tips om opladning af elbil

GUIDES

Kom verden med opladning af elbil nærmere. Bliv inspireret og læs vores mange guides om alt indenfor opladning af elbiler