Find ladebokse der opfylder dit behov

Clever Ladeboks

Clever er en af Danmarks førende udbydere af ladebokse og ladestandere både af deres egne Clever ladebokse og deres ladestandere på det offenlige ladenet. I modsætning til andre udbydere af ladebokse, kan du hos Clever tegne et ladeabonnement, hvor hvis du køre mange kilometer om året kan betale en fast pris pr. måned uanset hvor mange kilometer du køre. Clever kan derfor være et godt valg til dig, der har mange timer i din bil pr. år.

Clever har også samarbejde med en række bilforhandlere herhjemme, og du vil derfor muligvis kunne støde på Clever-brandet, hvis du overvejer at købe en elbil eller en plug-in hybrid.

Udover at have et stort netværk af ladestandere, er der også andre fordele ved at vælge Clever som udbyder. De tilbyder nemlig også installering af ladestandere derhjemme, hvor du med et månedligt abonnement kan lade lige så meget som du lyster.

Disse løsninger tilbyder Clever

Som sagt kan du altså både lade på farten og derhjemme. Og med et stort netværk af ladestandere herhjemme, er du godt dækket ind med en løsning fra den populære kæde af ladestationer. Men hvilke løsninger tilbyder de egentligt? Det får du et overblik over i tabellen nedenfor. (bemærk priserne kan være ændret)

Pakker Pris for elbil Pris for plug-in hybrid
Clever GO
Forbrugsafregnet
3,50 kr. pr. kWh for normal/hurtigopladning
5 kr. pr. kWh for lynopladning
3,50 kr. pr. kWh for normal/hurtigopladning
5 kr. pr. kWh for lynopladning
Clever Unlimited 749 kroner om måneden 369 kroner om måneden
Clever All-in-One 799 kroner om måneden 419 kroner om måneden

Clever GO

Er for dig, der bare gerne vil have nem adgang til alle Clevers ladestandere på farten. Her betaler du ikke et fast beløb, men får blot en ladebrik, som er koblet op på dit kreditkort.

 

Herefter kan du oplade din elbil eller plug-in hybrid lige så tosset du vil på hele Clevers ladenetværk. Du betaler kun for det du lader.

 

Den løsning er oplagt for dig, der primært lader derhjemme på en ladestander, som ikke er installeret af Clever, men som af og til er ude af huset, og gerne vil kunne oplade nemt på farten.

Clever Unlimited

 Er for dig, der har købt din elbil eller plug-in hybrid hos en af Clevers samarbejdspartnere, og dermed fået installeret en Clever ladestander derhjemme i forbindelse med købet. Har du en elbil, får du lov til at lade ubegrænset både derhjemme og på farten for 749 kroner om måneden – der er vitterligt ingen begrænsninger, så længe du holder dig til Clevers ladestandere.

 

Det samme gælder for en plug-in hybrid, her er prisen bare kun 369 kroner om måneden.

Clever All-in-One

 Er den sidste løsning er og minder på mange måder om Clever Unlimited. Her har du dog ikke købt din elbil gennem en af Clevers samarbejdspartnere, men i stedet købt den et andet sted. Derfor skal du betale for at få en ladestander installeret derhjemme, hvorefter du kan lade lige så tosset du vil både ude og hjemme.

 

Priserne for et ladeabonnement til elbil eller plug-in hybrid er henholdsvis 799 kroner om måneden og 419 kroner om måneden.

Clevers ladenetværk spænder vidt

Hvis du primært rejser i Danmark, er der ingen tvivl om, at du er godt stillet med et abonnement til Clevers ladenetværk. Her får du adgang til hundredvis af ladestandere på farten, ligesom du får gode priser på ladestandere derhjemme.

Dertil kan du lade hos alle andre, der også har en Clever ladestander. Det vil sige, at når du er hjemme hos familie eller venner med en Clever ladestander, så kan du sætte din elbil eller plug-in hybrid til opladning.

Se nedenstående ladekort for hvilken ladestandere i Danmark, Sverige og Tyskland du kan lade ved eller besøg deres hjemmeside for adgang til en opdateret og interaktiv udgave – af ladekortet. 

Udgivet Maj – 2022

Få gode råd og tips om opladning af elbil

GUIDES

Kom verden med opladning af elbil nærmere. Bliv inspireret og læs vores mange guides om alt indenfor opladning af elbiler