Verdo ladestander

Få en nem, smart og sikker ladeboks / ladestander hos Verdo og gør din bilopladning til en leg. 

En Verdo ladestander - det gode valg

På trods af kun 2 forskellige abonnementer er Verdo ladeboks et utroligt godt valg når du vil oplade din elbil til den rigtige pris. Hvis du vælger en ladeløsning med grøn elaftale får du din strøm-timepris afregnet variabelt med andre ord betyder det, at du kan udnytte de timer på døgnet, hvor elprisen er lavest. Med Verdo´s  egen app, kan desuden planlægge dine opladninger til præcis de timer du oplader din elbil i, så du kun betaler for dit faktiske elforbrug- en måned ad gangen.

Levering med færdigmonteret lader

Når du har bestilt en din Verdo ladeboks / ladestander får du efterfølgende besøg af en montør, som sørger for at sætte ladestanderen op på din adresse. Montøren sørger også for at forbinde kabler fra ladeboksen til eltavlen, som ligeledes leveres, så du er sikker på, at det bliver forbundet korrekt.

 

Når ladeboks, tavle og kabler er installeret, sørger montøren for at teste, at alt fungerer, som det skal. På denne måde er du også sikker på, at alt foregår efter diverse sikkerhedsregler, så du kan lade din elbil helt uden bekymringer

Ladeløsninger til erhverv

Verdo tilbyder også ladeløsninger til erhverv. Uanset om du har din egen virksomhed, eller om det drejer sig om boligforeninger, parkeringshuse eller lignende, så kan du med fordel kontakte Verdo  og få en komplet fordelagtig løsning.