Proshop ejer ingen ladestationer, men til gengæld har de en webshop med et af Danmarks største sortimenter af elektronik. Det gælder blandt andet ladebokse, som du kan installere derhjemme...

Find ladebokse der opfylder dit behov

Ladeboks / TheCharger.dk

TheCharger.dk er blandt Danmarks førende webshops, der udelukkende sælger produkter til elbiler. Det gælder eksempelvis ladebokse, ladekabler, adapters, og meget mere.

 

Fordelen ved at købe din ladeboks, dine ladekabler og andet ladeudstyr ved TheCharger er, at de hjælper med installation af din ladeboks. Dermed behøver det ikke at være svært at få en god start på livet som ejer af en elbil eller en plug-in hybrid (PHEV).

 

Og som om det ikke var godt nok, så tilbyder de også at gøre klar til installation af yderligere ladebokse, så der allerede er gjort klar, når du en dag anskaffer dig endnu en elbil. Der er altså lagt op til masser af god service, når man handler hos TheCharger.

Hvad kan man købe hos TheCharger.dk?

Som vi nævnte i introduktionen, er TheCharger.dk den oplagte webshop til dig, der mangler alverdens ladeudstyr til din nye (eller gamle) elbil eller plug-in hybrid. De sælger nemlig en masse spændende produkter, som man kan få brug for til sin elbil.

 

Det tæller eksempelvis:

  Og det er naturligvis ikke bare billige Kina-produkter, der bliver solgt på deres webshop. Du kan nemlig vælge mellem eksklusive og populære brands som:

 Alle tre producerer produkter á høj kvalitet, og du kan være sikker på, at du kan finde det rette ladeudstyr til din bil. Inde på TheCharger.dk kan du nemlig sortere produkterne efter bilmærker. Dermed er det nemt at finde det helt rette ladeudstyr, hvad end du har en Audi, BMW, Hyundai, Jaguar, KIA, Land Rover, MINI, Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Renault, Tesla, Toyota, Volkswagen eller Volvo.

Kompetent vejledning til elbilsejere 

I og med at TheCharger.dk udelukkende sælger produkter til elbiler og plug-in hybrider, er der ingen tvivl om, at de ved, hvad de snakker om. Derfor kan du være sikker på at få kompetent vejledning, hvis du har spørgsmål til ladebokse, ladekabler eller nogle af de andre produkter du kan købe på deres webshop.

 

Du får naturligvis gratis support, hurtig levering og kan altid ringe til dem – så hjælper de dig med dine problemer.

Du kan også købe ladeudstyr B2B

 TheCharger.dk er ikke kun for privatkunder. Hvis du driver en virksomhed, repræsenterer en boligforening eller måske er elektriker, så kan du også købe ladeudstyr B2B.

 

Elbilladere er en genial måde, hvorpå man kan tiltrække kunder, der har en elbil. Derfor giver det rigtig god mening at have en eller flere ladebokse installeret på sin butiks parkeringsplads, i parkeringshuse og så videre.

 

Det samme gælder for virksomheder, der gerne vil gøre det nemt for de medarbejdere, der har elbiler. Hvis de installerer ladebokse på virksomhedens parkeringsplads, er der ingen tvivl om, at flere medarbejdere vil investere i en elbil eller en plug-in hybrid.

 

Udover at det kan være perfekt til at øge medarbejdertilfredsheden, er det også en oplagt brandingmulighed. Hvem vil ikke gerne handle hos og arbejde ved en virksomhed, der aktivt gør en indsats for at deres medarbejdere vælger grønne transportløsninger?

Udgivet Maj – 2022

Få gode råd og tips om opladning af elbil

GUIDES

Kom verden med opladning af elbil nærmere. Bliv inspireret og læs vores mange guides om alt indenfor opladning af elbiler