Opsætning af ladeboks

Få ide til opsætning af egen ladeboks

Se vores læsers gør-det-selv løsning til installation af ladeboks

Få ideer til opsætning af ladeboks. Bliv inspireret her og se hvordan andre har klaret opsætningen og installationen af deres ladeboks. Husk aldrig selv, at udføre selve installationen af din ladeboks, da dette skal udføres af en autoriseret elektriker

Mange forhandlere giver det såkaldte "mormorkabel" med ved handel med elbil. Et "mormorkabel" er kun til nødbrug og må derfor ikke bruges ved normal daglig brug, da der er øget risiko for overbelastning.
Læs vores guide herunder.

Få egen ladeboks i hjemmet-
Se priser fra danske udbydere af ladebokse

Få ladeboks til bolig og hjem

Uanset om det er til sommerhuset eller til hjemmet er det en god ide og meget nemmere, at have sin egen ladeboks. Se og sammenlign pris på ladebokse fra alle udbydere her.

Få ladeboks med el-refusion

Med en ladeboks til hjem eller sommerhus, kan du få el-refusion når du oplader din elbil. Vi har samlet en liste over de udbydere af ladebokse, der tilbyder el-refusion her.

Lej ladeboks med el-refusion

Nogle ønsker at leje sin ladeboks fremfor, at eje. Selvom du lejer, kan du stadig få el-refusion. Se listen over de udbydere af ladebokse der tilbyder leje af ladeboks med el-refusion her. 

Få mere afvide om opladning af elbil her

Gå på opdagelse i vores guides og læs mere om opladning af elbil på farten, hvilken ladebrikker der findes og hvor du kan få gratis opladning af elbil uden abonnement.

 Har du el- eller hybrid bil bør du  undersøge muligheden for at få egen ladeboks installeret i hjemmet. Bliv guidet i den rigtige retning her…

 Hvilket ladekabel skal du bruge, hvad skal du vide og hvor langt skal dit kabel egentlig være? Dette giver vi svar på og meget mere i guden Ladekabler til elbil. 

 Er installationen af ladeboks blevet en jungle for dig? Så se nærmere på vores guide, hvor vi viser video og giver dig gode råd og tips til hvad der skal til.