Køb ladeboks til elbil online

 Når du skal finde en ladeløsning til din elbil, kan du vælge at leje en ladeboks gennem en udbyder, eller du kan vælge at købe din helt egen ladeboks. Hvis du vælger at købe din egen ladeboks, kan du følge denne guide, der hjælper dig med at finde frem til den helt rette ladeløsning. En klar fordel ved køb af ladeboks er, at du betaler et engangsbeløb, og så er ladeboksen din.

Kvinde ved hjem med ladeboks

Køb ladeboks til elbil ved hjælp af denne guide

Det er heldigvis en enkel og simpel proces, når du skal finde den rette ladeboks til dine behov. Køb ladeboks med det samme direkte på nettet. Her hos Bilopladning.dk har vi gjort det nemt og overskueligt for dig at finde frem til de muligheder, du har, når du ønsker at købe din egen ladeboks. Ladeboksens Servicebog er et godt sted at starte jagten på din kommende ladeboks.

Tænk over dine behov

 Når du vælger at investere i din egen ladeboks, stiller du dig selv i en position, hvor du har mulighed for helt selv at kunne vælge udbyder. Her kommer dine behov først, og derfor skal du afdække disse, hvis du ønsker at vælge den bedste ladeboks til dine behov

Hvad er dit kørselsbehov

 Du kan starte med at kigge på dit kørselsbehov. Du kan vælge en udbyder der tilbyder et billigere abonnement, hvis du ikke kører ret meget. Det smarte er, at med din egen ladeboks har mulighed for at skifte udbyder hurtigt, hvis dine kørselsvaner ændre sig.

Hvis du har brug for hjælp til installation

Køb ladeboks til elbil med eller uden installation via filtreringsmulighederne her på siden; du klikker blot ved den mulighed, du ønsker, og så bliver du efterfølgende præsenteret for de forhandlere, der tilbyder dette. Når du bestiller en installation sammen med køb af ladeboks, vil der i de fleste tilfælde være tale om en standard installation. En standard Installation koster typisk 3.500 kr. Du kan læse mere hos den enkelte udbyder, hvad der høre med i prisen.

Køber du ladeboks uden installation skal du være opmærksom på at du aldrig selv må installere ladeboksen. En ladeboks skal af forsikringsmæssige årsager altid installeres af en autoriseret elektriker.

installation af wallbox ladeboks

For at få den billigste pris på din installation kan du med fordel indhente 3 tilbud her på siden fra uafhændelige autoriseret elektrikere, der tilbyder installation af ladebokse.

Muligheder for abonnement samt el-refusion

 Når du vælger at købe din egen ladeboks, har du mulighed for at vælge mellem forskellige udbydere og tilkøbe et fordelagtigt abonnement. Når du køber din egen ladeboks, kan du med fordel samtidig kigge på, hvilken udbyder og hvilket abonnement, du ønsker. Nogle ladebokse købes med en fast udbyder tilknyttet, hvor andre giver dig mulighed for selv at vælge. Det er en god frihed at have.

 

Køb af ladeboks til elbil er også et valg, der gør, at du skal være opmærksom på, at du ikke må få strøm via f.eks. solceller eller varmepumpe, hvis du ønsker el-refusion. Desuden kan du med fordel anvende vores oversigt til at overskue, hvilke ladebokse, der er mulige at købe med el-refusion ved køb, samt hvilke du køber uden, hvor du i stedet har mulighed for at tegne en serviceaftale for el-refusion.

roed tesla

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Her får du svar på de ofte stillede spørgsmål vedrørende køb ladeboks.

 

 Ja, det er muligt at købe din egen ladeboks. Du kan vælge ladebokse fra flere forskellige producenter og købe dem direkte online. Undersøg muligheder, egenskaber og serviceaftale, inden du beslutter dig.

Prisen for en privat ladeboks svinger meget, men som regel vil de ligge mellem alt fra 4.000 kr. -10.000 og 17.000 kr. alt efter ens behov og ønske om ladeudgange. Dette er et engangsbeløb, og du ejer efterfølgende ladeboksen for evigt.

  Når du skal vælge en ladeboks til din elbil, skal du sikre dig, at ladeboksen kan give den maksimale opladningsydelse til netop din elbil. Hvis det er vigtigt for dig, skal du også sikre dig, at du kan få el-refusion.