Ladeboks fra E.ON

På antallet af ladere er E.ON det største ladeselskab i Danmark – men det skyldes blandt andet deres store antal af ladestandere i Hovedstadsområdet. Med mere end 230 ladestandere i Hovedstadsområdet...

Find ladebokse der opfylder dit behov

Ladeboks / E.ON

På antallet af ladere er E.ON det største ladeselskab i Danmark – men det skyldes blandt andet deres store antal af ladestandere i Hovedstadsområdet.

 

Med mere end 230 E.ON ladestandere i Hovedstadsområdet, virker de resterende 180 ladestandere i resten af landet ikke som synderlig mange. Det betyder dog ikke, at der ikke er rigelig med mulighed for at køre landet tyndt, hvis man tegner et ladeabonnement hos e.on.

 

E.ON har ikke kun ladestandere, men er faktisk en del af Europas største privatejede energiselskab – et energiselskab, der fokuserer på vedvarende energi. Eksempelvis har de gennem de seneste 10 år investeret på den gode side af 70 milliarder kroner i vedvarende energiløsninger. Det betyder blandt andet, at de er en af de ledende producenter af biogas, ligesom 93 procent af E.ONs energiproduktion i Norden stammer fra klimaeffektive energikilder.

E.ON ladestandere i Danmark og udlandet

E.ON har nemlig en lang række ladestandere i Danmark, som nok skal sikre, at du ikke løber tør for strøm, når du tager på ferie i Danmark. Som du kan se på kortet nedenfor, kan du nemlig finde ladestandere i alle landsdele; lige fra Sønderjylland til Bornholm.

 

Og rejser du meget i og omkring Oslo, kan et E.ON abonnement ovenikøbet også være en fornuftig løsning. I øjeblikket kan du nemlig finde 11 ladestandere i området omkring Oslo.

 

Kortet her er ikke interaktivt, men giver blot en idé om antallet af ladestandere rundt omkring i Danmark og Norge. Hvis du vil se et opdateret og interaktivt kort, kan du besøge E.ONs hjemmeside.

E.ON priser og ladepakker

 Der er flere muligheder for at lade sin elbil eller plug-in hybrid hos E.ONs ladestandere. Hvis du bor i lejlighed, eller af anden grund ikke kan installere en ladestander derhjemme, kan du vælge mellem E.ONs City-pakker.

Samtlige af ovenstående abonnementer gælder for almindelige ladestandere. Ønsker man at oplade ved en lynlader, koster det 5,55 kr. pr. kWh ligegyldig hvilken type City-abonnement man har hos E.ON.

 

Bor man sådan, at man godt kan få installeret en ladeboks, kan man i stedet gør brug af Home-pakkerne:

Også her gælder det, at man skal betale 5,55 kr. pr. kWh, når man oplader ved lynladere.

 

Hvis du kender til nogle af de andre udbydere af ladeabonnementer, vil du vide, at man kan få ladepakker, der ikke har et maks på antallet af kWh man kan oplade. Men det er måske ikke et problem, for 750 kWh svarer omtrent til 3.000 kilometers rækkevidde – naturligvis afhængig af hvilke bil man har.

 

Derfor er det absolut muligt, at få hverdagen til at hænge sammen, hvis man har en elbil på et af E.ONs ladeabonnementer.

 Udgivet Maj – 2022

Få gode råd og tips om opladning af elbil

GUIDES

Kom verden med opladning af elbil nærmere. Bliv inspireret og læs vores mange guides om alt indenfor opladning af elbiler