DEFA

DEFA er et norsk firma, der siden 1946 har udviklet produkter til alle typer af køretøjer. I dag fokuserer de primært på elbiler og plug-in hybrider, og sælger blandt andet ladebokse og meget mere...

Find ladebokse der opfylder dit behov

DEFA

DEFA er et norsk firma, der siden 1946 har udviklet produkter til alle typer af køretøjer. I dag fokuserer de primært på elbiler og plug-in hybrider, og sælger blandt andet ladebokse og meget mere.

Men det behøver ikke at være afgrænset til dette. Du kan nemlig også købe alarmer, GPS-trackere, elektriske forvarmning og meget mere til din bil – hvad end den er elektrisk eller ej.

Her på siden vil vi dog primært fokusere på de ladeløsninger, som DEFA leverer til både private, boligforeninger, den offentlige sektor og virksomheder. Faktisk forholder det sig sådan, at DEFA er den førende leverandør af ladeløsninger i Norden.

Disse produkter leverer DEFA

 Hvis du ejer en elbil eller en plug-in hybrid, så er du sandsynligvis på udkig efter din helt egen ladeboks. Den gør det nemlig nemt at lade derhjemme, så man altid kan komme ud til en fuldt opladet bil næste morgen. Når du handler hos DEFA kan du købe din helt egen ladeboks og medfølgende ladekabler.

Repræsenterer du en boligforening eller en virksomhed, er DEFA om muligt endnu mere relevant for dig. De leverer komplette ladeløsninger til lige netop boligforeninger, det offentlige og virksomheder. Her hjælper de med at afdække behov, skabe de rette forudsætninger og efterfølgende installere de ladestationer og -bokse, som er nødvendig på parkeringspladsen, -kælderen eller -huset.

Udover opsætningen af ladebokse, leveres også et internetbaseret administrationssytem (CloudCharge), som kan bruges af virksomheden eller boligforeningen til at administrere ladeboksene.

Med DEFA homeCLU oplader du mere effektivt

 DEFA har udviklet et system, der hedder homeCLU, som gør det muligt at bruge hele husets tilgængelige strømkapacitet til at oplade elbilen. Den måler løbende den tilgængelige strømkapacitet i huset, så man kan oplade effektivt, når forbruget i resten af huset er lavt.

Eftersom flere og flere energiselskaber har indført ekstra takster, hvis man bruger over X antal kWh på én gang. Når man har homeCLU kan man sætte et maksimalt forbrug á strøm, så husets strømforbrug ikke overskrider grænsen. Dermed får du ikke en ekstraregning fra energiselskabet.

Kontakt DEFA i dag og hør om mulighederne

 Hvad end du er en privatperson, eller om du repræsenterer en virksomhed, en boligforening eller den offentlige sektor, så kan du kontakte DEFA i dag. De kan fortælle dig meget mere om mulighederne for installation af ladebokse på adressen, i et parkeringshus, på virksomhedens parkeringsplads eller på offentlige steder, hvor det er relevant.

Samtidig kan de fortælle mere om CloudCharge, som gør det nemt at administrere selvsamme ladestandere – og hvis man ønsker at opkræve betaling, kan man også dette.

Helt generelt er DEFA den oplagte leverandør, hvis man har brug for ladeprodukter til elbiler og plug-in hybrider – især, hvis der er tale om større projekter.

Udgivet Maj – 2022

Er dine viskerblade triste og slidte ?

Køb dine viskerblade idag og se klart fra imorgen

Ved klik bliver du viderestillet til viskerbladet.dk >>>

Få gode råd og tips om opladning af elbil

GUIDES

Kom verden med opladning af elbil nærmere. Bliv inspireret og læs vores mange guides om alt indenfor opladning af elbiler