Ladeboks fra Charge

Udover ladeboks tilbyder Charge hele 8 forskellige abonnementer alt efter, hvor mange km. du køre pr. måned. Lige fra Charge 5 (5.000 kilometer) , til Charge 40 (40.000 Kilometer)

Find ladebokse der opfylder dit behov

Charge

Charge er en del af Verdo-koncernen, som er dansk eget og har beskæftiget sig med bl.a. el siden 1906. Verdo lancerede Charge i 2021 som en spiller på markedet for lade- og abonnementløsninger til ejere af elbiler.

 

Verdo er en af de store spillere på markedet for at bane vejen for grøn energi og en markant reduktion af CO2. Målet er en grønnere fremtid ved at tilbyde bæredygtige produkter. Derfor tilbyder de netop produkter, der skaber den perfekte balance mellem den grønne omstilling og de enkelte bilejeres individuelle behov.

Mange muligheder for forskellige abonnementer

Charge tilbyder en række forskellige abonnementer, der passer til forskellige kørselsbehov. Det mindste abonnement hedder Charge 5. Det er et abonnement, der passer til de kørselsbehov, hvor der bliver kørt omkring 5.000 kilometer om året. Det største abonnementet kaldes Charge 40 og er for dig, der kører omkring 40.000 kilometer om året.

Installationen af en Charge ladeboks koster blot 5.995 kr., og du får den installeret på din adresse inden for 14 dage.

Fleksible løsninger

På trods af de mange forskellige abonnementer er Charge et utroligt fleksibelt valg. Hvis dit kørselsbehov stiger eller falder, har du mulighed for at skifte til et abonnement uden ekstra omkostninger, og så bliver det ændret måneden efter.

 

Uanset hvilket abonnement du vælger, får du en fast godtgørelse. Her adskiller Charge sig positivt fra flere andre udbydere, da det betyder, at du betaler en fast pris pr. kW på alle tidspunkter af døgnet.

 

Du har også mulighed for at hente Charges egen Charge App til din smartphone. Her har du overblikket over dit forbrug af opladning, og du kan starte eller stoppe opladningen af din bil.

Levering med færdigmonteret lader

Når du har bestilt en Charge ladestander, får du efterfølgende besøg af en montør, som sørger for at sætte ladestanderen op på din adresse. Montøren sørger også for at forbinde kabler fra ladestander til eltavlen, som ligeledes leveres, så du er sikker på, at det bliver forbundet korrekt.

 

Når stander, tavle og kabler er installeret, sørger montøren for at teste, at alt fungerer, som det skal. På denne måde er du også sikker på, at alt foregå efter diverse sikkerhedsregler, så du kan lade din elbil helt uden bekymringer.

Ladeløsninger til erhverv

Charge tilbyder også ladeløsninger til erhverv. Uanset om du har din egen virksomhed, eller om det drejer sig om boligforeninger, parkeringshuse eller lignende, så kan du med Charge få en komplet fordelagtig løsning.

Udgivet Maj – 2022

Få gode råd og tips om opladning af elbil

GUIDES

Kom verden med opladning af elbil nærmere. Bliv inspireret og læs vores mange guides om alt indenfor opladning af elbiler